Spesialtilbud

AlphaEntrance er en leverandør av generelle og skreddersydde apper med betalingsfunksjonalitet.  Vi har de siste to årene levert mer enn 60 kundetilpassede apper innenfor segmentene bar, restaurant, konsert, idrettslag, foreninger og transport og har mer enn 100.000 brukere. Vi lanserer nå bransjespesifikke fellesløsninger på linje med VippsGO, men da med skreddersydd funksjonalitet innenfor hvert segment.  Vi har både kort leveringstid, har svært konkurransedyktige betingelser og tilbyr omfattende funksjonalitet. Vi har spesialtilbud til de første 500 VippsGO-kundene som tegner avtale og tar i bruk våre løsninger innen 30. september.

Bar-/restaurant- og konsertapp

Central Scene i Elverum har sitt salg av billetter gjennom en kundetilpasset app som vi har levert. Her selges alt fra cover charge, konsertbilletter til mat og drikke fra barmenyen. 

Systemet gir Central Scene mulighet til selv å definere salkart, billettkategorier, kampanjebilletter og billettpakker. Det gir også en unik mulighet til å fininnstille billettkategoriene slik at de kan selge visse typer billetter i begrensede perioder (early bird), eller automatisk endre prisene når en konsert nærmer seg.

Bar- og restaurantdelen av appen fungerer på den måten at kunden bestiller fra menyen mens man sitter ved bordene, skanner QR-koden som identifiserer det enkelte bord og betaler så med Vipps.  Ordren sendes automatisk til rett bar (dersom lokalet har flere barer) og servitør bringer bestillingen rett til bordene. Systemet stenger automatisk for bestilling når skjenketiden går ut, eller når kjøkkenet stenger for kvelden.   Det stenger også for spritbestillinger basert på dag og klokkeslett dersom dette er spesifisert. 

Etter at Central Scene tok i bruk systemet har gjennomsnittlig omsetning pr kunde økt med mer enn 100 kr, samtidig som bemanningen kunne reduseres. Denne formen for bestilling og betaling gjør det enklere å håndheve Covid-19 anbefalingene fra FHI.

Systemet gir Central Scene full anledning til å kommunisere med kundene sine igjennom push og SMS-meldinger, skreddersydd inn mot de forskjellige kundesegmentene.

Systemet er selvsagt tilpasset Covid-19 regler.

Eksempel på en app for utstillinger

Roseslottet i Oslo, som er en kunstinstallasjon i regi av Vebjørn og Eimund Sand, benytter en kundetilpasset app fra oss.  Denne inneholder funksjonalitet for billettsalg, salg av gavekort, årskort, og salg av gruppebilletter.  For å sørge for at det til enhver tid er maksimalt 200 gjester inne på utstillingsområdet sørger systemet for å holde telling på hvor mange som til enhver tid har gått inn og ut av området.

Appen inneholder videre mulighet for å kjøpe digital tilgang til lydfiler og dybdeinformasjon om de forskjellige kunstverkene. Tilgang kjøpes enkelt ved å scanne QR-koder ved det enkelte kunstverket.

Utover dette inneholder appen mulighet for å kjøpe grafiske trykk og ikke minst kaffe, snacks, is og brus.

Systemet gir Roseslottet full anledning til å kommunisere med kundene sine igjennom push og SMS-meldinger.

Systemet er selvsagt tilpasset Covid-19 regler.

Klubb-app

ØIF Arendal er en av mange klubber som benytter egen kundetilpasset app for salg av billetter, supporterutstyr, håndballskoler med mer.  Systemet har mulighet for dynamiske salkart, ubegrenset antall billettkategorier, ubegrenset antall brukergrupper og mulighet til å definere mange forskjellige typer sesongkort.  Systemet konfigureres enkelt til å automatisk velge riktig pris på billettene avhengig av hvem som kjøper, når kjøpet gjennomføres og hvordan kjøpet foretas. Antall billetter tilgjengelig innenfor en gitt kategori konfigureres lett i et intuitivt administrasjonssystem.

Samme fleksible prisfunksjonalitet som finnes i billettdelen er selvsagt tilgjengelig for salg av varer også. Prisen på f.eks supportertrøye kan lett varieres med hvor mange som trøyer kjøpes (volumrabatt), om det skal personlig trykk på trøyen, og ikke minst basert på hvem som er kjøperen (medlem av supporterforeningen eller at vedkommende allerede har kjøpt kampbillett). Kun fantasien setter grenser.

Systemet gir ØIF Arendal full anledning til å kommunisere med kundene sine igjennom push og SMS-meldinger.

Systemet er selvsagt tilpasset Covid-19 regler.

Generelt om våre apper

Eksemplene over er bare et lite utvalg av hva vi kan levere på svært kort tid.   Enten du som kunde vil ha din egen app med eget design og spesielle funksjoner, eller som en butikk i en av våre fellesløsninger, kan vi levere dette raskt og effektivt.

Systemene våre er i stadig utvikling og ny funksjonalitet gjøres alltid tilgjengelig for alle våre kunder der det er relevant. Med oss som leverandør er du sikret både et tidsriktig design, den beste funksjonaliteten og de mest fleksible systemene, både nå – og i fremtiden.

Spesialtilbud til eksisterende VippsGO kunder.

Månedsavgift*1.000 kr
Transaksjonsavgift av omsatt beløp gjennom appen/systemet **1 %
Oppstartsavgift for de som ikke trenger kundetilpasset app0 kr
Oppstartsavgift for de som ønsker egen tilpasset app m/eget design10.000 kr

Alle priser er eks. mva.

Du velger selv om du ønsker en 1 års avtale, eller 3 eller 5 år.

Uansett hvilken avtaleperiode du velger, så garanteres prisene i hele perioden.

* Utgifter til evt. SMSer kommer i tillegg, utsendelse av Pushmeldinger er gratis

** Transaksjonsavgift til Vipps, Nets, NordiaPay, PayPal eller andre kommer i tillegg